Eteeriset öljyt

Rohtonainen tarjoaa hyvinvointisi tueksi myös laadukkaita, väkeviä mutta pehmeän ja syvän tuoksuisia eteerisiä öljyjä. Käytän Young Livingin öljyjä hoitojen tukena, järjestän Tuoksutyöpajoja joissa voit leikkiä parfymööriä ja alkemistia valmistaen oman Rohtotuoksun, ja toimin välittäjänä tilauksellesi sekä halutessasi suosittelijana ja tukena liittyessäsi jäseneksi.

Olen jo vuosia käyttänyt tuoreiden ja kuivattujen yrttien ja muiden luonnonantimien lisäksi myös eteerisiä öljyjä hyvinvointini tukena aina ihonhoidosta ja esoteerisista, maagisista tarkoituksista kodin puhtauteen. Muutama vuosi sitten tutustuin Young Livingin tuotteisiin, ja huomasin niiden olevan todella korkealaatuisia verrattuna mihin tahansa aiemmin käyttämääni tuotemerkkiin. Tuoksut ovat lempeitä, pehmeitä, syviä. Ne eivät aiheuta minulle yliherkkyysoireita – mikä on todella harvinaista – ja ovat valtavan riittoisia.

Näissä öljyissä myös tuntuu rakkaus jokaiseen elävään kasviin, joka on lahjoittanut energiansa tuotteiden valmistusta varten. Tislaamis- , uuttamis- ja muut valmistusprosessit ovat maan, kasvuympäristön ja kasvien ominaisuuksia kunnioittavia, työntekijöiden toimeentulon huomioivia ja lopputulos on silkkaa puhtautta, rakkautta.

Öljyt ovat omia suosikkejani, mutta niiden lisäksi Young Living tarjoaa laadukkaat, puhtaasta luonnosta jalostetut lisäravinteet, ihonhoito- ja siivoustuotteet sekä paljon muuta ihanaa. Suuri osa tuotteista on sopivia myös eläimille, joskin kissojen kanssa tulee noudattaa erityistä varovaisuutta – kysy lisää jos asia kiinnostaa. Ota yhteyttä ja sovi ilmainen konsultaatiokeskustelu. Huom! Tämä keskustelu ei sitouta Sinua mihinkään. <3

Puhtaat eteeriset öljyt ovat käytössä kaikilla tehtäväni osa-alueilla, saat siis nauttia niiden tuomasta aromaattisesta ja energeettisestä lisästä istuinnoissa ilman lisämaksua tai muuta ekstraa. Huom! Kaikki palvelut ja tuotteet ovat aina saatavilla myös ilman tuoksuja!

Young Living on verkostomarkkinointiyritys. Mitä se tarkoittaa?

  • Voit liittyä kauttani jäseneksi, ja saat tueksesi Rohtonaisen lisäksi oman tiimin, Tuoksujen Puutarha -ylätiimin sekä sen yllä toimivat tiimit, kuten InJoy ja Flow. Käytä liittyessä jäsennumeroani (suosittelija & sponsori) 39019137
  • Jäsenhinta on huomattavasti edullisempi kuin jälleenmyyntihinta. Saat tilauksista ja tiimiläistesi toiminnasta lisäksi pienen provision jota voit hyödyntää tulevissa hankinnoissasi. Jäsenille on tarjolla tapahtumia, koulutusta, opintomatkoja yms.
  • Ei alkuvarastoa tai muuta ostopakkoa! Minkäänlainen pakko tai piilomyynti ei kuulu Young Livingin eettisiin periaatteisiin. Tilaat silloin kun haluat sen verran kun haluat. Ellet halua, et tilaa. Ellet tilaa vuoteen, jäsenyytesi raukeaa.
  • Jos haluat, voit liittyä ns. Uskollisuusohjelmaan, jossa tilaat joka kuukausi vähintään 50 PV:llä (n. 60-70€) ja saat tietyin väliajoin arvokkaan lahjan sitoutumisestasi. Voit irtautua tästäkin ohjelmasta milloin haluat.
  • Voit tilata satunnaisesti suosikkejasi tai lähteä rakentamaan omaa tiimiä eli tehdä YL:sta itsellesi liiketoimintaa – niin pientä tai suurta kuin haluat.
  • Ensimmäiselle tilaukselle ei ole mitään summarajaa, mutta jos haluat heti tutustua öljyihin monipuolisesti, suosittelen jotakin aloituspakkausta. Niitä on erilaisia, ja jokaisen mukana tulee kaunis diffuuseri eli haihdutin, jolla voit kosteuttaa huoneilmaa ja nauttia öljyistä turvallisesti myös lapsi- ja eläinperheissä.
  • voit myös unohtaa koko jäsenyysasian ja tilata Rohtonaisen kautta ihanuuksia noin kerran kuukaudessa. Tällöin jälleenmyyntihintaan (joka on jäsenhintoja korkeampi) lisätään myös toimituskulujen osuus, joka jaetaan tasan tilaajien kesken.

Laita viestiä, jos haluat että kerron lisää. Huom! Puotiin tulevat ostettavaksi myös jälleenmyynnissä olevat öljyt (sekä uudet että mahdolliset second hand -pullot) ja Lahjakortit käyvät myös Young Living -ostoksiin (vain jälleenmyynti).

Mitä Sinä tarvitset hyvinvointisi tueksi, Ihana?

~ Sira, Rohtonainen
rohtonainen@rohtonainen.com
041 729 2304 (viestit, whatsapp)