Tietoisen läsnäolon Rohto

Saatavilla olevat meditaatiotallenteet (12€ / kpl). Tilaa viestillä, saat henkilökohtaisen linkin joka on rajattomasti käytössäsi:

Rumpuhetki kesälle. Vajaa puolituntinen uudella matkarummullani, jossa on pikkurummuksi hyvin syvävärähteinen ääni.
Awaken – Lempeä Herätys. Hengityksesi Virrassa -sarjan toinen meditaatiotallenne rajattoman potentiaalisi herättämiseen, itsevarmuutesi vahvistamiseen ja myönteisten uudistumisten avaamiseen sisäisen viisautesi äärellä. Kesto n. 25 min.
Hengitykseni virrassa. 20 min lempeästi hengityksen rytmissä virtaava puhemeditaatio, joka soveltuu niin vasta-alkajille kuin pitkään meditoineille. Sopii kaikentasoisille tyyneyden tarpeisille.

Suuren osan elämääni minun on ollut hyvin haastavaa tyynnyttää ajatuksiani ja tunteitani. Kun olen tehnyt työtä, harrastanut, rakastanut, huolehtinut, olen tehnyt kaiken aina niin intohimolla että autonominen hermosto on ollut lähes jatkuvassa hätätilassa kivojenkin asioiden kanssa, vähemmän kivoista puhumattakaan. Kun lisäksi geneettinen sairauteni altistaa dysautonomialle, voin jossain vaiheessa niin huonosti, että aidosti olin varma että kuolen.

Elämänmuutosten yhteydessä aloin tutustua hengittämiseen, hidastamiseen, opin syventämään luontaisia transsitilojani ja sitä kautta tyynnyttämään niin elimistöäni kuin mieltäni. Vuonna 2018 kouluttauduin Meditaatio- ja rentoutusohjaajaksi Koulutuskeskus Halissa Jonna Molinin johdolla.

Meditoinnista ja jatkuvasta tietoisesta läsnäolosta on tullut minulle tärkeitä asioita, jotka tuovat minut takaisin itseeni, synkronoivat sieluni, mieleni ja kehoni. Kun on hyvin vaikea pysähtyä, lyhytkin hengitysharjoitus tuo ilmavuutta ajatuksiin ja tekemisiin.

Olen erittäin tottunut äänenkäyttäjä, ja saanut runsaasti myönteistä palautetta niin ääneni väristä, sävyistä, elävyydestä kuin tyynnyttävyydestä ja rentouttavuudesta. Voit lukea lisää palautesivulta.

Tarjoan tällä hetkellä seuraavia tietoisen läsnäolon palveluita:

Tietoisen läsnäolon tallenteet ja virtuaalitunnit

Voit ostaa meditaatiotallenteet laittamalla viestiä. Maksun jälkeen saat linkin, jonka kautta tallenne on käytettävissäsi rajattomasti (oikeus tallenteen poistoon YouTubesta pidätetään). Meditaationi ovat virtaavia, lyyrisiä, hengittäviä. Useimmiten annan kuulijan valita virtailusuuntansa ja mielikuvansa itse, keskittyen äänelläni viemään Sinut sisäiseen hiljaisuuteesi, niin syvälle kuin tahdot mennä.

Tulossa myös tallennesarjat, sekä (ainakin toiveissani) reaaliaikaiset virtuaalimedikset ja rumpuhetket Teamsissa tai Rohtonaisen YouTubessa. Pysy kuulolla!

Tapahtumat

Rentoutus- ja meditaatiohetket, hengitysharjoitukset, rumpumeditaatiot ja muut tietoisen läsnäolon Rohdot tyhy- ja tyky-päiviin ja muihin tapahtumiin niin työssä kuin vapaa-ajalla. Kerää vaikka kaveriporukasta oma meditaatio- tai rumpumatkaryhmä niin räätälöidään teille sopiva juttu joko kertaluonteisesti tai säännöllisesti!

Mitä Sinä tarvitset, Ihana? <3

~ Sira, Rohtonainen

Huom! Varatessasi aikaa, otathan huomioon nämä seikat:

  • saavuthan istuntoon avoimin mielin. On hyvä jos olet miettinyt miten voisin auttaa sinua, mutta kehotan varautumaan myös siihen että valitsenkin erilaisen työtavan tai löydökseni eroavat omista epäilyistäsi.
  • istuntoon ei voi milloinkaan saapua päihtyneenä, krapulassa tai vieroitusoireissa
  • jos sinulla on vahvoja lääkityksiä, sydänsairaus, syöpä tai muu vakava kehon / mielen häiriötila, jonka hoito on kesken, kerro siitä varatessasi aikaa
  • akuuteissa kehon ja mielen vammoissa, sairauksissa tai vakavaa sairautta epäillessäsi ota aina ensin yhteyttä hoitavaan lääkäriisi! Rohtonaisen palvelut eivät korvaa lääketieteellistä hoitoa!
  • Jos varaat aikaa toiselle ihmiselle, tarvitsen henkilökohtaisen luvan häneltä. Tämä koskee myös 12 vuotta täyttäneitä lapsia.
  • jos huomaan, että vaikuttimesi istunnolle on jokin muu kuin aito kiinnostus ja tarve, varaan oikeuden kieltäytyä tai keskeyttää jo aloitettu istunto siten kun se on tehtävissä turvallisesti
  • nämä seikat koskevat kaikkia, myös etänä tapahtuvia Rohtohetkiä.
  • Peruutusehdot: Varausvahvistuksen linkistä viimeistään 12h ennen ajanvarauksen alkua, sen jälkeen viestillä 041 729 2304. Huom: alle 24h varoitusajalla perutusta ajasta veloitetaan 50%. Peruuttamaton aika veloitetaan kokonaan.
  • huom: yrityksellä ei ole vakuutusta asiakkaita varten.