Selväaistit ja Hoidot

Tarjoan Sinulle monipuoliset näkijänpalvelut sekä energia- ja shamanistiset hoidot ja puhdistukset. Nämä aineettomat Rohtoni sopivat ihmisille, eläimille, kasvi- ja kivikunnan olennoille, paikoille, esineille, asioille ja tilanteille. Pystyn siis palvelemaan hyvin monipuolisesti. Kerro mihin etsit apua, niin rakennan juuri Sinulle sopivan kokonaisuuden, tai pyydä sitä mikä kutsuu juuri nyt. Työskentelen sujuvasti niin Alisen, Ylisen kuin Keskisen maailmamme energioissa.

Lue lisää alta ja ota osoitteeksi…

Selväaistiset näkijän palvelut

Olen yhteydessä näkymättömään maailmaan monin tavoin, ja sieltä noudan sinulle tarvitsemasi tiedon. Käytän tulkinta-apuna kortteja tai luita tai toimin puhtaasti selväaisteilla kanavoiden. Toimin myös meediona. Työtapani perustuvat luontaisiin kykyihini, henkimaailman antamiin opastuksiin sekä muilta taitavilta noidilta/shamaaneilta saamiini ja itsenäisesti oppimiini menetelmiin. Huolehdin että noudan tietoa aina turvallisten kanavien kautta ja suojaan meidät molemmat Rohtohetkesi aikana. Olet siis kanssani aina turvassa. Harjoitan myös eläinkommunikaatiota, tavoitan henkioppaat, sieluhaltiat ja entiset elämät. Kerro vapaasti tilanteesi niin löydämme sen mitä tarvitset <3

Hoidot ja puhdistukset

Energiavirtojen parissa työskentely voi tarkoittaa monenlaisia asioita energiakentän säännöllisestä hoitamisesta aina eksorsismiin eli haitallisten energoiden häätämiseen (pienistä kiusalaisista ihan demoneihin asti onnistuu). Hoidot ja puhdistukset soveltuvat ihmisten lisäksi eläimille, kasveille, rakennuksille, esineille, luonnonpaikoille jne.

Minulla on luontainen kyky tunnistaa, tutkia ja kanavoida elävien olentojen, paikkojen, esineiden ja jopa tapahtumien/tilanteiden ympärillä vaikuttavia, väreileviä energiavirtoja. Useimmiten hoidan henkimaailman minulle lahjoittamalla Kolmen valon menetelmällä, joka on hoidettavalle virvoittava, usein erittäin väkevä kokemus. Olen myös Usui reiki master (2019) ja saanut & hankkinut oppia myös muunlaisissa tekniikoissa.

 • energiahoidossa en käytä apuvälineitä (paitsi joskus heiluria kartoittamisessa). Asetut levolliseen tilaan joko vastaanotolla tai etänä kotisi rauhassa, ja tarvittaessa ohjaan rentoutumaan. Teen hoitosi tilanteeseen sopivalla tavalla energiaa kanavoiden. Voimme hoitaa koko energiakehosi (eli fyysisen olemuksesi ympärillä väreilevän aineettoman osan) tai keskittyä johonkin tiettyyn tukokseen, fyysiseen kipuun tai tunnetilaan. Nämä hoidot voivat rentouttaa sinut uneen, avata vahvoja muistoja, solmuja ja tunne-elämyksiä tai jopa selväaistisia kokemuksia. Olet aina turvassa kanssani, ja keskustelemme aina lopuksi hoidon herättämistä asioista. Energiahoitotekniikat tasapainottavat autonomista hermostoa, lievittävät stressiä, antavat lepohetken, ja tutkimusten mukaan vaikuttavat suoraan solutasolla elimistön tilaan ja (vähän toisenlaisten tutkimusten mukaan 😄) aineettomalla tasolla yhden tai useampien energiakehon kerrosten toimintaan.
 • shamanistinen hoito antaa joskus asiakkaalle enemmän vastuuta tilansa paranemisesta joko hoidon aikana tai ehdotusteni mukaan sen jälkeen. Tapahtumaan sisältyy rummutusta, äänenkäyttöä, loitsintaa (puoliääneen tai omassa mielessäni), mahdollisesti myös keskustelua hoidon aikana. Shamanistinen hoito voi johdattaa hyvin syvän sisäisen viisauden äärelle, Aliseen/Yliseen tai oman piilotajuntaasi kerroksiin, Voimme etsiä voimaeläimiä, oppaita, haltiasieluasi, menneiden elämien kokemuksia, voimapaikkoja…. tai tietoa. Tilanne rakentuu pohjustavalle keskustelulle ja muodostuu sitten sellaiseksi kun muodostuu
 • (shamanistinen) energiapuhdistus on yhdistelmä edellä mainittuja työtapoja. ”Putsi” voi olla nopea ja pintapuolinen, vähän kuin kävisit pitkän päivän jälkeen suihkussa, tai siinä voidaan mennä hyvinkin syvälle. Tarpeen mukaan tutkitaan ja poistetaan mahdolliset energiakenttään tarttuneet ylimääräiset matkalaiset, sitä ulkoa tai sisältä käsin tahraavat asiat. Shamanistiseen puhdistukseen voi sisältyä myös sielua eheyttäviä elementtejä, voimaeläimen / muiden oppaiden kohtaamista tai oivalluksia. Joskus se voi tavallisen energiahoidon tapaan olla elvyttävä hetki, jossa et koe mitään erityisempää kuin jos olisit nukkunut hyvät päiväunet. Hoidon vaikutukset saattavat ilmentyä ja syventyä vasta muutaman päivän kuluessa.

Kerro mihin tarvitset apuani, niin rakennamme juuri sopivan kokonaisuuden. Tai pyydä sitä, mikä kutsuu juuri nyt. Työskentelen sujuvasti maailman ja todellisuuden useilla eri tasoilla. Koko läsnäoloni on yhteisen hetkemme ajan vain Sinun käytettävissäsi, ja huolehdin niin oman energiani ja tilani puhtaudesta kuin toimintani etiikasta (mm. suojaukset, vaitiolovelvollisuus). Olet kanssani aina turvassa.

Huom! Akuuteissa mielenterveyden haasteissa, kuten psykoosissa tai äärimmäisessä ahdistuksessa ota aina ensisijaisesti yhteys hoitavaan tahoosi!

Mitä Sinä tarvitset, Ihana? <3

~ Sira, Rohtonainen

Huom! Varatessasi aikaa, otathan huomioon nämä seikat:

 • Parhaiden tulosten saamiseksi saavuthan istuntoon avoimin mielin. On hyvä jos olet miettinyt miten voisin auttaa sinua, mutta kehotan varautumaan myös siihen että valitsenkin erilaisen työtavan tai löydökseni eroavat omista epäilyistäsi. Saatan ehdottaa, miten voit omatoimisesti pitää kohentunutta tilannetta yllä.
 • istuntoon ei voi milloinkaan saapua päihtyneenä, krapulassa tai vieroitusoireissa
 • jos sinulla on vahvoja lääkityksiä, sydänsairaus, syöpä tai muu vakava kehon / mielen häiriötila, jonka hoito on kesken, kerro siitä varatessasi aikaa
 • akuuteissa kehon ja mielen vammoissa, sairauksissa tai vakavaa sairautta epäillessäsi ota aina ensin yhteyttä hoitavaan lääkäriisi! Rohtonaisen palvelut eivät korvaa lääketieteellistä hoitoa!
 • Jos varaat aikaa toiselle ihmiselle, tarvitsen henkilökohtaisen luvan häneltä. Tämä koskee myös 12 vuotta täyttäneitä lapsia.
 • jos huomaan, että vaikuttimesi istunnolle on jokin muu kuin aito kiinnostus ja tarve, varaan oikeuden kieltäytyä tai keskeyttää jo aloitettu istunto siten kun se on tehtävissä turvallisesti
 • nämä seikat koskevat kaikkia, myös etänä tapahtuvia Rohtohetkiä.
 • Peruutusehdot: Varausvahvistuksen linkistä viimeistään 12h ennen ajanvarauksen alkua, sen jälkeen viestillä 041 729 2304. Huom: alle 24h varoitusajalla perutusta ajasta veloitetaan 50%. Peruuttamaton aika veloitetaan kokonaan.
 • huom: yrityksellä ei ole vakuutusta asiakkaita varten.