Ryhmille ja tilaisuuksiin

Polttarit tai synttärit tulossa? Kaipaatte kaveriporukalle tai tyhy-päivään jotain uutta? Voit tilata Rohtonaisen kotiin, mökille, firman tiloihin tai vaikka rantakalliolle rummuttamaan (säävarauksella 😄) Tarjolla on Parfyymi-, Rohtopullo- ja Maailman helpoin kotikosmetiikka -pajat sekä mahdollisuus tilata 1, 2 tai 3h vierailu sekä 4h Miniretriitti joiden sisältö räätälöidään teidän tarpeisiinne. Esitän alla joitain valmiita vaihtoehtoja. Kysy lisää viestitse 041 729 2304 / rohtonainen@rohtonainen.com / FB ja IG @rohtonainen.


Rohtonaisen Työpajat

Maagiset Rohtotuoksut

Tässä työpajassa saat valmistaa oman öljytuoksun laadukkaista eteerisistä öljyistä. Tarjoan perustietoa tuoksun rakentamisesta sekä tietoa kasvien ja niistä valmistettujen öljyjen maagisista ja terapeuttisista merkityksistä. Saat kuitenkin avata myös oman intuitiosi ja rakentaa uniikin, juuri itsellesi sopivan tunnustuoksun. Huomioithan omat herkkyytesi esim. tuoksuille ja kasveille.

Työpajan perushinta on 39€/hlö ja kesto n. 90 min ryhmän koosta riippuen. Hintaan sisältyy kiinnostavia juttuja kasvien ja öljyjen maagisista ominaisuuksista ja tunnetusta rohtokäytöstä, tarvikkeet, opastus ja 1 pullo valmista tuoksuöljyä (lisäpullot 9€/kpl) sekä halutessanne pieni ekstra päivänsankarille kuten minitulkinta, pieni rentoutushetki tai energiahoito tms. Kotikäyntimaksu määrittyy ajan ja kulujen mukaan, joihin vaikuttavat mm. ryhmän koko, sijainti sekä matka-aika. Pienet ryhmät ovat tervetulleita myös Rohtokamarille Poriin.

Varaukset ja tiedustelut viestillä!

Käytämme Young Livingin laadukkaita ja turvallisia eteerisiä öljyjä sekä luomulaatuisia, tuoksuttomia kasviöljyjä. Valmis parfyymiöljy on vastuullinen ja vegaaninen. Pullojen vegaanista valmistusprosessia en voi taata.

Varaa Rohtotuoksupaja tästä

041 729 2304
rohtonainen@rohtonainen.com

Taikapullon valmistus

Taikapullotyöpajassa saat sukeltaa Rohtonaisen purkkeihin ja salaperäisiin laatikoihin! Käyttämällä yrttejä ja muita maagisia ainesosia kokoat oman taikaa täynnä olevan maagisen Rohtopullosi. Halutessasi voit kirjoittaa ja sulkea pulloon myös pikkuisen loitsun tai oman väkevän symbolin.

Tarjoan tietoa eri ainesosien maagisista vaikutuksista, yrttien rohto-ominaisuuksista ja mm. värimagiasta. Rakennat kuitenkin oman Rohto- tai Loitsupullosi vaistosi mukaan juuri sellaiseksi kuin Sinä tarvitset.

Työpajan perushinta on 39€/hlö ja kesto n. 90 min ryhmän koosta riippuen. Hintaan sisältyy kiinnostavia juttuja kasvien ja muiden aineksien maagisista ominaisuuksista ja tunnetusta rohtokäytöstä, tarvikkeet, opastus ja 1 valmis Taikapullo (lisäpullot 9€/kpl) sekä halutessanne pieni ekstra päivänsankarille kuten minitulkinta, pieni rentoutushetki tai energiahoito tms. Kotikäyntimaksu määrittyy ajan ja kulujen mukaan, joihin vaikuttavat mm. ryhmän koko, sijainti sekä matka-aika. Pienet ryhmät ovat tervetulleita myös Rohtokamarille Poriin.

Varaukset ja tiedustelut viestillä!

Voit valmistaa Rohtopullosi vegaanisena tai perinteisiä kansantaikuuden elementtejä kuten luuta tai eläimen karvaa sisältävänä (lasipullojen vegaanista valmistusprosessia en voi taata). Pajassa voi valmistaa myös isomman pullon / purkin suitsukekäyttöön (hinta 15-20€).

Varaa Rohtopullopaja viestitse

041 729 2304
rohtonainen@rohtonainen.com

Maailman helpoin kosmetiikkapaja

Haluaisitko vähentää kemikaalikuormaasi, mutta luonnonkosmetiikka tuntuu kalliilta tai vieraalta? Tule ja tuo ystäväsi kokeilemaan helpoimpia mahdollisia tapoja valmistaa itse ihovoide, deodorantti sekä kasvovesi tai ihoa hoitava tuoksuöljy.

Saat tietoa ihotyypillesi mahdollisesti sopivista yrteistä ja eteerisistä öljyistä, tutustut niiden sekä mm. mehiläisvahan hoitaviin ja maagisiin ominaisuuksiin ja saat mukaasi ihan itse tekemäsi iho- ja hygieniatuotteet! Uutamme ihollenne sopivan yrttiöljyn ja sen valmistuessa sekoittelemme dödöt ja kasvovedet, tuoksuöljyt tai hiushuuhteet tai muun helpon kosmetiikka- / hygieniatuotteen.

Työpajan perushinta on 49€/hlö ja kesto n. 2,5h ryhmän koosta riippuen.

Hintaan sisältyy tietopaketti, ohjaus, materiaalit ja valmis voide, deodorantti sekä muu tuote. ja mikäli varaatte juhlaohjelmaa, halutessanne pieni ekstra päivänsankarille (esim. minitulkinta, pieni rentoutushetki, energiahoito tms.) 

Pienet ryhmät otan vastaan Rohtokamarilla (kissatalous) tai isommat sop. muk. Porilaisella Tuvalla.

Kotikäynnille/juhliin tilaaja huom: tilaaja vastaa siitä, että tilassa on liesi, jota voi käyttää sotkuiseenkin puuhaan, ja että työskentelytasot kestävät mahdolliset mehiläisvaha- ja öljyroiskeet.

Varaa Maailman helpoin kosmetiikkapaja viestitse

041 729 2304
rohtonainen@rohtonainen.com

Rohtonaisen muut vierailut ja miniretriitit

Voit kutsua Rohtonaisen tekemään tulkintoja, kanavointeja, meedioistuntoja, hoitoja, rentoutus- ja meditaatio-ohjausta, shamanistisia rummutuksia tai henkisen kehityksen miniretriittejä. Hinnat alk. 124€/h (sis. matka-ajan ja kulut Porin keskustan alueella). Ks. koko palveluvalikoima sivulta Hinnasto ja varaukset.

Tunnin vierailulla voin tehdä vaikka minitulkintoja pienryhmälle tai ohjata teille meditaation / rumpumatkan. Kahteen tuntiin mahtuu jo tulkintoja noin tusinalle tai esim. viestejä tuonpuoleisesta. Kolmeen tuntiin voidaan yhdistellä jo useampia elementtejä tai palvella isoakin ryhmää. Lue lisää Noitanaisen ohjelmanumeroista seuraavan otsikon alta!

Miniretriitillä (4h) voimme yhdistellä kaikkia toivomianne elementtejä Rohtonaisen osaamisesta. Haluatteko esim:

 • noitailupiirin, jossa tutustumme vaikka tarot-kortteihin, energian kanavoinnin perusteisiin, loitsun luomiseen ja heilurin käyttöön tai muihin juuri teille sopiviin juttuihin
 • rentoutus- ja meditaatiopäivän, jossa kuljemme hengityksen virrassa arjen läsnäolon keinoista kehorentoutuksen kautta kohti syvempiä meditaatiokokemuksia
 • shamanistisen piirin tai retriitin, jossa pohdimme perustasolla Ylisen, Keskisen ja Alisen maailman symboliikkaa, kolmijakoista Sielua ja shamanistisia tekniikoita kuten rummun käyttöä, päättäen retriittimme rumpuni siivittämään shamanistiseen matkaan (tai yhteiseen rummutukseen, mikäli osallistujat haluavat tuoda oman rumpunsa)
 • Rohtoretriitin jonne saavun Rohtotuoksu- ja Taikapullopajan, niihin kuuluvien eteeristen öljyihanuuksien sekä yrttirohtojen kanssa; retriitin aikana tutustumme joidenkin kasvien ja öljyjen maagisiin ominaisuuksiin / rohtokäyttöön ja valmistamme omat Rohtotuoksutt sekä maagiset Rohtopullot (loitsupullot). Aloitamme aisteja avaavalla hengitysharjoituksella ja lopetamme yhteiseen meditaatio-/rumpuhetkeen jossa voit nautiskella luomasi Rohdon seurasta. Huom: Rohtoretriitin yhteydessä parfyymi+loitsupullo yht. 16€/osallistuja

Tai onko mielessäsi jokin muu yhdistelmä? Tutki muita sivuja ja kerro, niin kehitellään juuri Sun tarpeisiin sopiva juttu! 😍

Vierailun hinta sisältää matkat ja kulut Porin keskustassa (Miniretriitillä n. 20 km säteellä). Tulen mielelläni myös lähikuntiin tai kauemmaksikin, silloin sovimme matka-ajan ja -kulujen mukaisesta kohtuullisesta lisämaksusta.

…tai kysy lisää:

041 729 2304
rohtonainen@rohtonainen.com

Hox! Esim tällaisia Noitanaisen Ohjelmanumeroita voidaan järjestää, kun kutsut Rohtonaisen käymään!

Ennustaja tai muu ”leikillä tosissaan” toteutettu Rohto on suosittu ohjelmanumero esimerkiksi polttareissa ja muissa juhlissa. Kuten työpajoissa ja muissa ylläolevissa, tilausrohtoon sisältyy päivänsankarille pidempi ”ennustus” sekä minisetit muulle juhlaväelle. Voidaan toteuttaa teidän juhlanne teeman ja toiveiden mukaisesti. Noitanaisen esiintymistä voidaan räätälöidä ja varioida hyvin pitkälti teidän tarpeidenne mukaan, ja se voi sisältää esim. näitä tuttuja palveluita:

 • selväaistiset näkijän palvelut, kuten tarot-tulkinnat ja kanavoinnit
 • shamanistinen tunnelmannostatus, esim. rummutus ja Rohtolaulu/-runo tai siunaava loitsu
 • meditaatio- ja rentoutushetket tai muu yhteiseen mielentilaan virittäytyminen
 • Young Living -esittely erikseen tai tuoksupajan yhteydessä
 • juonnot, päivänsankarille suunnatut Rohtorunot ja niiden lausuminen (runoihin voit toistaiseksi tutustua Instagram- ja Facebook-sivuillani sekä muutaman vuoden takaisissa runokirjoissa, jotka ovat saatavilla Rohtopuodissa)
 • jokin yhdistelmä edellisistä esimerkiksi työpajojen rinnalle.

Huom: Noitanaisen ohjelmanumerot perustuvat todellisiin näkijän kykyihin ja shamanistisiin menetelmiin. Toteutan ne viihdyttävästi, melko kevyellä otteella, mutta aina aineetonta maailmaa kunnioittaen. Pyydän huomioimaan, että turvallisuussyistä Noitanaisen ohjelmanumeron ja Rohtotyöpajojen aikana osallistujien tulee olla normaalissa tietoisuudentilassa. Ohjelma kannattaa siksi ajoittaa niin, että juhlijat eivät ole päihtyneitä. Huikka kuohuviiniä tai vastaava määrä ei ole haitaksi, mutta herkkien henkilöiden on hyvä muistaa, että pienikin määrä päihdettä voi vaikuttaa kokemusta turhankin paljon syventävästi tai estää yhteyden luomisen kokonaan. Tämä on myös minulle itselleni turvallisuuskysymys.

Kaikissa ohjelmahetkissä tukenani on 40 vuoden esiintymiskokemus teatterin parissa sekä aiempi työurani esiintyvänä ja opettavana tutkijana. Toimin esiintymis- ja ohjaustilanteissa luontevasti, kykenen huomioimaan kaikki osallistujat ja myös muokkaamaan hetkeä tunnelman mukaan. Esiintyjänä olen heittäytyvä, innostunut ja innostava, tulkitsijana ja noitana taas vahva ja lempeä. En milloinkaan painosta ketään osallistumaan esimerkiksi tulkintaan tai rumpuhetkeen mistään syystä.

Mitä Sä tarviit, Ihana?

Sira, Rohtonainen 🧡

Huom! Varatessasi aikaa, otathan huomioon nämä seikat:

 • saavuthan istuntoon avoimin mielin. On hyvä jos olet miettinyt miten voisin auttaa sinua, mutta kehotan varautumaan myös siihen että valitsenkin erilaisen työtavan tai löydökseni eroavat omista epäilyistäsi.
 • istuntoon ei voi milloinkaan saapua päihtyneenä, krapulassa tai vieroitusoireissa
 • jos sinulla on vahvoja lääkityksiä, sydänsairaus, syöpä tai muu vakava kehon / mielen häiriötila, jonka hoito on kesken, kerro siitä varatessasi aikaa
 • akuuteissa kehon ja mielen vammoissa, sairauksissa tai vakavaa sairautta epäillessäsi ota aina ensin yhteyttä hoitavaan lääkäriisi! Rohtonaisen palvelut eivät korvaa lääketieteellistä hoitoa!
 • Jos varaat aikaa toiselle ihmiselle, tarvitsen henkilökohtaisen luvan häneltä. Tämä koskee myös 12 vuotta täyttäneitä lapsia.
 • jos huomaan, että vaikuttimesi istunnolle on jokin muu kuin aito kiinnostus ja tarve, varaan oikeuden kieltäytyä tai keskeyttää jo aloitettu istunto siten kun se on tehtävissä turvallisesti
 • nämä seikat koskevat kaikkia, myös etänä tapahtuvia Rohtohetkiä.
 • Peruutusehdot: Varausvahvistuksen linkistä viimeistään 12h ennen ajanvarauksen alkua, sen jälkeen viestillä 041 729 2304. Huom: alle 24h varoitusajalla perutusta ajasta veloitetaan 50%. Peruuttamaton aika veloitetaan kokonaan.
 • huom: yrityksellä ei ole vakuutusta asiakkaita varten.