Asiakkailta Rohtonaiselle

”Hyvin pian hoidon alettua aloin tuntea suunnatonta rauhaa ja aivan kuin taakka olisi nostettu pois harteilta. Tämä tunne jatkui koko illan ja olo on ollut hoidon jälkeen helpottunut. Kaikki mitä kerroit hoidon aikana tapahtuneen, on totta. Löysit sieluni piilotetut ja vaietut salaisuudet, joiden oli tultava päivänvaloon ja sitä kautta puhdistetuiksi. Olo on edelleen kevyt ja ylisukupolvinen taakka on poissa. Kiitos.”

Nainen, 2023. Syvä energiapuhdistus.

”Nyt on ensimmäinen mentorointi-istunto takana ja [se] oli enemmän kuin osasin odottaa. Menimme ’omaan paikkaani’ metsään, jossa on niin rakas Äiti maa läsnä. Sain opastusta askel askeleelta, tunsin olevani turvassa.
[Siran] pehmeä ja itsevarma ääni, varma opastus ja ojeet olivat juuri omaan maailmaani sopivat. Valmiita vastauksia et luultavasti saa, vaan sinun pitää itse löytää ne. Voin melkein vannoa että tässä ohjauksessa ne kyllä löytyvät. Istunto kesti kaksi tuntia ja aika kului siivillä. En tiennyt mitä odottaa, ja otin kaiken avoimena vastaan. Ja nyt mietin. Rauha, itsensä voittaminen, voima, väkevyys sekä luomisen voima on sisälläni.
Sekä Siran lempeys, rehellisyys ja tietotaito, huikeeta! En malta odottaa seuraavaa kertaa. Tämän perusteella lämmin suositus sinulle, joka haluat edetä Sinun näköisellä polulla, kehittyä ja saada vastauksia itseltäsi.”

Nainen, 2023. Mentorointihetki.

”Mä voisin vaikka maksaa tästä että sun kanssa saa jutella ja kertoa omista [henkisistä] vaivoista. Sä osaat kuunnella ja oot aidosti sinä.”

Mies, 2023, keskustelussa ystävien kesken

Varaa aika omaan Rohto- tai Mentorointihetkeesi!

”Sulla on muuten sitten yksi maailman sointuvimmista ja rauhoittavimmista äänistä, jollet jo tiennyt.”

Nainen, 2023, tarot-tulkinnan äänipalautteesta

”Kiitos kodinpuhdistuksesta! Nyt kun täällä kiertelin ja tunnustelin, tunnelma on selkeästi keveämpi ja avarampi, eikä tipahda [haastavimpaan huoneeseen] mennessäkään. Edellisen putsin jälkeen tuntui kuin kaikki vanha kuorma olisi purkautunut, nyt siellä on vaikuttanut enää tämänhetkinen akuutti tilanne. Olin huomannut itsekin, miten se energia valuu [muihin tiloihin], en kuitenkaan ihan ollut tajunnut sen merkitystä. [- -]

Eteisessä on tosiaan [mainitsemasi huonekalu ja olosuhteet]. Nyt kun tiedän tämän, täytyykin sitä säännöllisesti putsailla ja olla tarkkana etten kanniskele mitään [vieraita energioita] mukanani.”

Nainen, 2022, kodinpuhdistus.

”Voi Sira! Huh! Nyt taas kerran osui ja upposi sun tulkinnan osaset pehmeään kohtaan. <3 Kyynelehdin ja nauroin.
Kyllä, kaikki mitä sanoit menneisyydestä ja tästä hetkestä sekä tulevasta, kuulostivat tutulta, läpikäydyltä. Aivan samoja haasteita olen miettinyt kuin kerroitkin. Ja samoja iloja, luovuuden voimaa ja tahdonvoimaa. Ihana saada varmistusta voimieni riittämiseen.
[–] Kiitän sydämeni pohjasta sua. Tuun kuuntelemaan tän tulkinnan vielä monet kerrat ja palaan voimien äärelle.”

Nainen, 2023, tarot-tulkinta

Mitä Sinä tarvitset, Ihana? <3

~ Sira, Rohtonainen